Imate pitanje?

+387 63 358 476

Počela implementacija projekta „Vratimo osmijeh"

Udruga za održiv razvoj UzoR Žepče otpočela je implementaciju projekta  pod nazivom "Vratimo osmijeh" a koji financira Europska unija iz sredstava IPA kroz projekt "Jačanje lokalne demokracije/demokratije LOD".

Projekt se provodi u cilju otklanjanja jednog dijela posljedica koje su nastale uslijed nevremena a koje je pogodili općinu Žepče u svibnju i kolovozu 2014. godine. Projekt će se realizirati u tri faze a realizacija prve faze je u tijeku u sklopu koje će se pristupiti postavljanju betonskih gabiona uz putnu komunikaciju i izrada ograde na mostu u Papratnici.

Početak izvođenja radova u Paprtanici obišao je i općinski načelnik Mato Zovko u pratnji sa voditeljem projekta Draganom Jankom te iskazao zadovoljstvo s postavljenim ciljevima projekta kao i očekivanim rezultatima.

U drugoj fazi provedbe projekta koja se može očekivati vrlo brzo, pristupit će se uređenju dječjeg igrališta u mjesnoj zajednici Zenički put dok će se u trećoj fazi pristupiti uređenju dječjeg igrališta i društvenog doma u mjesnoj zajednici Orahovica.   

Općina Žepče

EU

UNDP