Imate pitanje?

+387 63 358 476

Otpočela realizacija projekta pod nazivom Unapređenje uvjeta života u lokalnim zajednicama

 Mjesna zajednica „Zenički put“ otpočela je realizaciju projekta pod nazivom „Unapređenje uvjeta života u lokalnim zajednicama" koji sufinancira Federalno ministarstvo izbjeglih i raseljenih osoba a potpomaže općina Žepče i sami građani mjesne zajednice Zenički put. 

Od početka realizacije projekta, mjesna zajednica „Zenički put“ nabavila je motornu ručnu kosilicu sa kojom se planiraju održavati travnate površine uz putnu komunikaciju koja prolazi kroz mjesnu zajednicu. Izrađeni su mali golovi za djecu, uručene lopte za nogomet te otpočeli radovi na ukopavanju i postavljanju 50 metara cijevi u kanal koji prolazi kroz naselje. 

Kroz ovaj projekt u narednom periodu izvršit će se betonaža dijela rigola koji su planirani projektom te izraditi putokazi za mjesnu zajednicu i u mjesnoj zajednici, ofarbati most te provesti i druge planirane aktivnosti. 

 

 

 

Pored realizacije projekta, lijepom ugođaju u mjesnoj zajednici doprinosi lijepa, borbena i uspješna igra nogometaša mjesne zajednice „Zenički put“ koji sudjeluju na malonogometnom turniru mjesnih zajednica općine Žepče, te se na taj način svrstali u favorite za osvajanje turnira.  

Općina Žepče

EU

UNDP