Imate pitanje?

+387 63 358 476

Realizirani projekti

Udruga za održiv razvoj UzoR Žepče uspješno je okončala realizaciju projekta pod nazivom "Vratimo osmijeh" a koji je financirala Europska unija iz sredstava IPA  fonda kroz projekt "Jačanje lokalne demokracije/demokratije LOD". 

...
Opširnije

Udruga za održiv razvoj UzoR Žepče  uspješno je okončala realizaciju prve fazu i otpočela realizaciju druge faze  projekta pod nazivom "Vratimo osmijeh" a koji financira Europska unija iz sredstava IPA kroz projekt "Jačanje lokalne demokracije/demokratije LOD".

...
Opširnije

Dana 16.10.2014. godine održana je još jedna radionica s polaznicama koje su se prijavile na javni poziv u sklopu projekta „Be cool go to enterprisers school“ (Budi cool, idi u školu poduzetništva) s naglaskom na osnaživanje žena, koji se realizira uz potporu Američke ambasade u BiH. 

...
Opširnije

Udruga za održiv razvoj „UzoR“ Žepče uz potporu Američke ambasade u BiH započela je realizaciju projekta „Be cool go to enterprisers school“ (Budi cool, idi u školu poduzetništva) sa naglaskom na osnaživanje žena.

...
Opširnije

Udruga za održiv razvoj UzoR Žepče otpočela je implementaciju projekta  pod nazivom "Vratimo osmijeh" a koji financira Europska unija iz sredstava IPA kroz projekt "Jačanje lokalne demokracije/demokratije LOD".

...
Opširnije

Općina Žepče

EU

UNDP