Imate pitanje?

+387 63 358 476

Popularno

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
Otpočela druga faza projekta

Otpočela druga faza projekta "Vratimo osmijeh"

24 Oktobar 2014 - 1796 Views

Udruga za održiv razvoj UzoR Žepče  uspješno je okončala realizaciju…

Projekt „Be cool go to enterprisers school“
Projekt „Be cool go to enterprisers school“

Udruga za  održiv razvoj „UzoR“ Žepče  implementira projekat  „Be cool…

Počela implementacija projekta „Vratimo osmijeh
Počela implementacija projekta „Vratimo osmijeh"

Udruga za održiv razvoj UzoR Žepče otpočela je implementaciju projekta…

Implementiran projekt
Implementiran projekt "Vratimo osmijeh"

Udruga za održiv razvoj UzoR Žepče uspješno je okončala realizaciju…

Poziv na edukaciju za dodatno usavršavanje dizajna i postojećih proizvoda

21 Septembar 2013 - 2082 Views

  Udruženje „Spori turizam“ nastavlja s implementacijom projekta „Stare vrijednosti…

Poziv na edukaciju Unapređenje tehnologije pripreme i obrade drveta

 Udruženje „Spori turizam“ nastavlja s implementacijom projekta „Stare vrijednosti za…

Škola u cvijeće-otpad u smeće

Udruga za održiv razvoj Uzor Žepče   otpočela je realizaciju…

Inicijativu Osnivanja Centra za neformalno obrazovanje podržava šira društvena zajednica
Inicijativu Osnivanja Centra za neformalno obrazovanje podržava šira društvena zajednica

U organizaciji Udruge za održivi razvoj „Uzor“, Udruženja građana-privrednika „Info-Eduka

Održane 3. dječje sportske igre pod nazivom "Vratimo osmijeh"

Na igrama su sudjelovali predstavnici 6  mjesnih zajednica općine Žepče. Igre su održane na igralištu Mz Zenički put  a otpočele  svečanim postrojavanjem sudionika  igara. Sportske igre su održane u malom nogometu i odbojci na pijesku. Nadmetanje je održano u malom nogometu za dva uzrasta i to od 1-6 razreda OŠ i 6-9 razreda OŠ, dok je nadmetanje u odbojci na pijesku održano  za djevojke.

Na ceremoniji otvaranja svojim dolaskom podržali su predsjednik sportskog saveza općine Žepče Darko Andrijević, predsjedavajući OV Žepča Muhamed Jusufović, ministar u vladi ZDK  Nurđehan Šahinović, direktor centra za socijalni rad  Edin Šišić kao i mnogi drugi. U uvodnom dijelu ceremonije  predsjednik udruge UzoR Dragan Janko pozdravio je sve prisutne i zaželio fer i sportsko nadmetanje dok je predsjednik  MZ Zenički put Alija Kahriman  zahvalio svima koji su uzeli učešće u igrama kao i donatorima.

Predsjedavajući općinskog vijeća  Žepča,  gospodin  Muhamed Jusufović ispred općinskih vlasti pozdravio je sudionike igara te podržao nastavak ove manifestacije i naredne godine uz tendenciju porasta broja mjesnih zajednica koje će uzeti učešće na igrama te zvanično otvorio igre.

U odbojci na pijesku prvo mjesto osvojile su djevojke iz MZ Zenički put a drugo mjesto djevojke iz MZ Žepče. U nadmetanju u šahu prvo mjesto osvojila je Ivana Janko iz MZ Zenički Put. Nakon cjelodnevnih nadmetanja prvo mjesto u malom nogometu u mlađoj kategoriji osvojila je ekipa Preko,  drugo mjesto je osvojila ekipa Luke iz  MZ Ciglane a treće mjesto osvojila je ekipa MZ Zenički put.  U  kategoriji uzrasta djece razreda od 6-9 razreda OŠ prvo mjesto osvojila je mjesna zajednica Preko, drugo mjesto ekipa Varošišta iz MZ Zenički put i treće mjesto ekipa Luke iz MZ Ciglane. Za najmlađeg igrača proglašen je Amar Mehić a za najboljeg strijelca turnira proglašen je Matej Slišković . U povlačenju  konopca  za odrasle između mjesne zajednice  Zenički put i ostalih mjesni zajednica,  rezultat je u konačnici podijeljen jer se konopac prekinuo a svi sudionici nadmetanja su završili na zemlji. 

Za sve sudionike igara koji je bilo preko 200,   mjesna zajednica Zenički put uz pomoć donatora osigurala  je cjelodnevno osvježenje i ishranu.

Ovim putem predstavnici mjesne zajednice Zenički put žele da se zahvale donatorima, predstavnicima mjesnih zajednica koje su sudjelovale na igrama kao i svim građanima koji su svojim dolaskom na igre podržali ovakav vid druženja između djece.

Općina Žepče

EU

UNDP